Atenţionare de călătorie în Italia din cauza unor probleme pe aeroportul Torino – Caselle

Ministerul Afacerilor Externe din România a emis o atenţionare de călătorie în Italia din cauza unor perturbări ale zborurilor de pe aeroportul Torino – Caselle.

174 afișări
Imaginea articolului Atenţionare de călătorie în Italia din cauza unor probleme pe aeroportul Torino – Caselle

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Italia că, potrivit datelor transmise de responsabilii aeroportului internaţional din Torino, în data de 23 iulie 2023, în intervalul orar 05:45 - 08:45, spaţiul aerian va fi închis. Măsura a fost luată pentru a permite desfăşurarea unor operaţiuni de dezamorsare a unui dispozitiv de război din Pratoregio-Chivasso, provincia Torino.

Vor fi întârzieri sau anulări ale curselor aeriene pentru care aterizarea sau decolarea sunt prevăzute în intervalul orar menţionat, mai spune MAE.

Se recomandă călătorilor să contacteze companiile aeriene sau agenţiile de turism, pentru a afla noutăţi referitoare la zborurile programate în acest interval, precizează MAE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici