Atenţionare de călătorie transmisă de MAE: Ninsori şi vânt puternic în Suedia

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează Suedia să trei alerte meteo Cod galben şi portocaliu de ninsori puternice şi viscol au fost emise pentru joi.

111 afișări
Imaginea articolului Atenţionare de călătorie transmisă de MAE: Ninsori şi vânt puternic în Suedia

Atenţionare de călătorie transmisă de MAE: Ninsori şi vânt puternic în Suedia

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Suediei că, în conformitate cu datele publicate de către Institutul Meteorologic şi Hidrologic suedez, au fost emise coduri de vreme nefavorabilă pentru data de 11 martie 2021, după cum urmează:

  • Cod portocaliu de ninsoare abundentă pentru regiunea Värmland şi regiunea Västra Götaland;
  • Cod galben de ninsori pentru regiunile de sud şi de centru ale Regatului Suediei;
  • Cod galben de vânt pentru regiunile muntoase din nord-vestul Suediei.

Informaţii despre circulaţia rutieră, actualizate în timp real, sunt disponibile pe pagina de Internet: https://www.trafikverket.se/resa-och-trafik/trafikinformation/.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României în Regatul Suediei: 0046-8-20.56.74, 0046-8-20.99.27, 0046-8-411.31.81, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Ambasadei României la Stockholm: +46736985463.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici