ATENŢIONARE METEO: Cod galben de ploi în patru judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, atenţionări cod galben de ploi însoţite de vânt şi descărcări electrice pentru patru judeţe din România.

3170 afișări
Imaginea articolului ATENŢIONARE METEO: Cod galben de ploi în patru judeţe

Patru judeţe sunt sub atenţionare cod galben de ploi

ANM a emis cod galben de ploi cu caracter de aversă care local vor cumula 20 – 25 de litri pe metrul pătrat, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de mici dimensiuni pentru judeţele Maramureş, Sălaj şi Satu Mare.

Atenţionarea este în vigoare până la ora 11.

Totodată, ANM a emis atenţionare cod galben de ploi care vor depăşi 20 – 25 de litri pe metrul pătrat, însoţite de descărcări electrice pentru judeţul Bihor. Atenţionarea este valabilă până la ora 10.30.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici