Aterizare de urgenţă pe Otopeni: Un avion privat care venea de la Viena a anunţat probleme la un motor

Un avion privat de tip Cessna, cu trei persoane la bord, care venea de la Viena a cerut permisiunea să aterizeze de urgenţă, marţi, pe Aeroportul Otopeni, după ce a anunţat turnul de control că are probleme la unul dintre motoare.

233 afișări
Imaginea articolului Aterizare de urgenţă pe Otopeni: Un avion privat care venea de la Viena a anunţat probleme la un motor

Aterizare de urgenţă pe Otopeni: Un avion privat care venea de la Viena a anunţat probleme la un motor (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Avionul privat venea de la Viena şi se îndrepta spre Bucureşti, pilotul sesizând o avarie la unul dintre motoare în timp ce zbura deasupra Sibiului, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Aeroportului Otopeni, Valentin Iordache.

El a precizat că avionul a aterizat în siguranţă pe Aeroportul Otopeni în jurul orei 11.09, nefiind înregistrate incidente.

Cele trei persoane aflate în avion, dintre care doi membri ai echipajului, nu au fost rănite, iar aeronava urmează să fie supusă unor verificări.

Valentin Iordache a precizat că traficul pe Aeroportul Otopeni nu a fost afectat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici