Atracţii turistice pe litoral la începutul lui aprilie

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului - Litoral a prezentat principalele atracţii de care vor avea parte persoanele care vor veni la malul Mării Negre la începutul lunii aprilie, când la Bucureşti este programat să se desfăşoare summit-ul NATO.

39 afișări
Imaginea articolului Atracţii turistice pe litoral la începutul lui aprilie

Atracţii turistice pe litoral la începutul lui aprilie (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele asociaţiei, Corina Martin, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că turiştii care vor veni pe litoral la începutul lunii aprilie vor avea mai multe oportuniţăţi de petrecere a timpului liber şi vor putea câştiga diverse premii în cadrul unor tombole desfăşurate în perioada respectivă.

Astfel, va avea loc o defilare a maşinilor de epocă, acestea urmând să vină pe Autostrada Bucureşti - Constanţa şi să îşi continue apoi drumul spre litoral, un show aerian oferit de specialiştii din cadrul Aerodromului Tuzla pe plaja din staţiunea Mamaia, numeroase concerte şi spectacole.

"Pe lângă acestea, vom organiza tombole pentru cei care aleg litoralul românesc la începutul luii aprilie, iar premiile vor consta în weekend-uri în localitatea italiană Pisa, dar şi în staţiunile de la malul Mării Negre sau o degustare de vinuri la Murfatlar. De asemenea, am convins autorităţile locale să acorde intrare liberă la toate obiectivele turistice din judeţ pentru cei care arată un voucher de cazare de la o agenţie de turism", a declarat Corina Martin.

Ea a precizat că 29 de unităţi hoteliere de pe litoral vor fi deschise în perioada 2-6 aprilie.

Preţurile variază între 99 de lei şi 300 de lei camera single, pe noapte, şi între 110 lei şi 500 de lei camera dublă, pe noapte, în funcţie de numărul de stele al unităţii hoteliere şi de serviciile oferite. Totodată, există câteva unităţi care oferă pensiune completă, altele demipensiune, iar cele mai multe au inclus micul dejun în preţul camerei, fără alte servicii. De asemenea, turiştii pot închiria şi garsoniere sau apartamente de lux în cadrul unităţilor hoteliere respective, preţul acestora variind între 180 şi 535 de lei pe noapte.

Pachetele propuse vor fi valorificate prin intermediul agenţiilor de turism, iar Asociaţia Litoral va realiza campania de promovare a ofertei turistice din perioada 2-6 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici