Au dat foc la maşină lângă benzinărie ca să poată fura

Poliţiştii dâmboviţeni au început cercetările în cazul unei tentative inedite de furt, care a avut loc în noaptea de vineri spre sîmbătă la o benzinărie din judeţul Dîmboviţa, unde doi indivizi mascaţi au plasat o maşină în flăcări, pentru a-i distrage atenţia vânzătorului şi a putea fura.

17 afișări
Imaginea articolului Au dat foc la maşină lângă benzinărie ca să poată fura

Au dat foc la maşină lângă benzinărie ca să poată fura

Angajaţii benzinăriei susţin că doi indivizi mascaţi au plasat o maşină în flăcări într o benzinărie din localitatea Tărtăşeşti pentru a-i distrage atenţia vânzătorului, care a ieşit imediat pentru a stinge flăcările.

La un moment dat, văzînd că nu poate lichida incendiul, omul s-a întors în staţie, moment în care a dat nas în nas cu hoţii, care au fugit.

Potrivit subinspectorului Ioana Preda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, din primele cercetări ale poliţiştilor rezultă că cei doi nu au apucat să fure nimic din benzinărie.

"Am început cercetările în acest caz şi urmează să stabilim legătura de cauzalitate dintre maşina în flăcări şi tentativa de furt calificat. Cei doi sunt căutaţi, iar eforturile noastre sunt îndreptate spre găsirea lor cât mai rapidă" a declarat subinspectorul Ioana Preda.

Ulterior, angajatul benzinăriei a reuşit să-i anunţe pe pompierii militari dâmboviţeni, care au reuşit stingerea incendiului ce ameninţa să se extindă la pompele cu carburant.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici