Au furat tot. REFUGIUL de pe un drum naţional a rămas doar cu...asfaltul

Băncile, masa, coşurile de gunoi, precum şi alte elemente din fier forjat au fost furate dintr-o parcare aflată pe DN 76, în judeţul Hunedoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2556 afișări
Imaginea articolului Au furat tot. REFUGIUL de pe un drum naţional a rămas doar cu...asfaltul

Au furat tot. REFUGIUL de pe un drum naţional a rămas doar cu...asfaltul

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, o parcare întreagă a fost furată în cursul zilei de miercuri. Astfel, din spaţiul de refugiu aflat pe DN 76, între localităţile Brad şi Groşi, din judeţul Hunedoara, au dispărut băncile, masa, coşurile de gunoi şi alte elemente din fier forjat.

“S-a furat… parcarea! Echipa SDN (n.r. Secţia de Drumuri Naţionale) Deva aflată pe DN 76 a sesizat că din parcarea de la km 42+150, între Brad şi Groşi, jud. Hunedoara, au dispărut elementele din fier forjat montate în spaţiul de refugiu. Parcarea a fost amenajată în cadrul proiectului de reabilitare a DN 76. Au fost furate băncile, masa, coşurile de gunoi, precum şi alte elemente din fier forjat. Asemenea furturi au fost reclamate către Poliţie şi în trecut, SDN Deva constituindu-se parte civilă”, a arătat DRDP Timişoara, joi, pe Facebook.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, anul trecut, două bănci şi două mese au fost furate şi în toamna anului trecut dintr-o parcare aflată la patru kilometri de cea jefuită în această săptămână. Hoţii nu au fost depistaţi de poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici