Au scăpat cu viaţă după ce au căzut cu maşina într-o râpă de 100 de metri

Trei bărbaţi din localitatea dâmboviţeană Vârfuri au scăpat cu viaţă după ce au căzut cu maşina, vineri, într-o râpă adâncă de aproximativ 100 de metri, şoferul neavând persmis de conducere şi fiind băut.

53 afișări
Imaginea articolului Au scăpat cu viaţă după ce au căzut cu maşina într-o râpă de 100 de metri

Au scăpat cu viaţă după ce au căzut cu maşina într-o râpă de 100 de metri (Montaj foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, agent Andreea Mihălăchioiu, şoferul, în vârstă de 39 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă, iar maşina a plonjat în râpă.

Cei trei bărbaţi au scăpat cu viaţă, însă au fost răniţi.

"Unul dintre bărbaţi are o contuzie facială, iar şoferul o contuzie toracică. Cel mai grav este pasagerul din dreapta, care are fractură de femur. Va rămâne sub observaţie la spital, însă starea acestuia este stabilă momentan", a declarat Ion Deftu, asistent medical la Ambulanţa Dâmboviţa.

Pompierii militari, ajutaţi de poliţişti, au lucrat timp de peste 40 de minute sa-l scoată din maşină pe bărbatul care a suferit fractură de femur.

Şoferul, Laurenţiu Crivinaru, în vârstă de 39 de ani, le-a declarat poliţiştilor că a băut cu cei doi prieteni la el acasă pentru a uda noua achiziţie, un autoturism Dacia. După ce s-au cinstit, bărbatul, care nu are permis de conducere, s-a urcat la volan cu intenţia de a-i conduce pe cei doi la casele lor.

În urma testării cu etilotestul, s-a stabilit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,80 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

Politistii i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru comiterea a trei infracţiuni: conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă. Acesta riscă până la şapte ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici