Autobuz cu muncitori lovit de un camion al cărui şofer a trecut pe roşu. O persoană este rănită

Un autobuz cu muncitori a fost lovit de un camion, marţi dimineaţă, într-o zonă industrială de la marginea municipiului Arad, fără ca vreun pasager să fie rănit, în timp ce şoferul autoutilitarei, care ar fi intrat pe roşu în intersecţie, a fost rănit grav.

105 afișări

Accidentul s-a produs pe şoseaua de centură care face parte din DN 7, la ieşirea din Arad spre Nădlac, într-o zonă industrială.

Autobuzul transporta muncitori către o fabrică, iar într-o intersecţie semaforizată cu un drum din zona industrială a fost lovit în plin de un camion. Martorii din trafic le-au declarat poliţiştilor că şoferul camionului a trecut pe culoarea roşie a semaforului.

Autobuzul a fost lovit în partea laterală, dar niciun pasager nu a fost rănit, în timp ce şoferul autoutilitarei a rămas încarcerat în cabină şi a fost scos de pompieri, fiind transportat cu răni grave la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Traficul pe şoseaua de centură a fost întrerupt în zona accidentului timp de aproximativ o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici