Autobuz plin cu pasageri, implicat într-un accident la Bacău. Nouă persoane au fost rănite

Nouă persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, după ce autobuzul în care se aflau a fost lovit de un tir, pe DN2, în judeţul Bacău.

502 afișări
Imaginea articolului Autobuz plin cu pasageri, implicat într-un accident la Bacău. Nouă persoane au fost rănite

Autobuz plin cu pasageri, implicat într-un accident la Bacău. Nouă persoane au fost rănite (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, accidentul a avut loc în localitatea Nicolae Bălcescu, unde un tir al cărui şofer circula cu viteză a lovit un autobuz care circula regulamentar în faţa sa.

În urma impactului, au fost rănite nouă persoane aflate în autobuzul care făcea o cursă regulată de transport călători, la locul accidentului fiind trimise mai multe ambulanţe pentru a prelua victimele.

"Cele nouă persoane rănite au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru acordarea de îngrijiri medicale. Atât şoferul autotrenului care a provocat accidentul, un bărbat de 37 de ani din Suceava, cât şi şoferul autobuzului, un tânăr de 34 de ani din Bacău, au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri", a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului autotrenului, pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici