Autocar cu 72 de persoane, implicat într-un accident la Brăila. 22 de oameni la spital

Un autocar în care se aflau 72 de persoane a fost implicat într-un accident rutier produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în judeţul Brăila. 22 de persoane au fost transportate la spital.

909 afișări
Imaginea articolului Autocar cu 72 de persoane, implicat într-un accident la Brăila. 22 de oameni la spital

Autocar cu 72 de persoane, implicat într-un accident la Brăila. 22 de oameni la spital

Potrivit IPJ Brăila, în jurul orei 00.10, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe DE 584, între localitatea Bărăganul şi Însurăţei a avut loc un accident rutier cu victime multiple.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care „au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, cetăţean bulgar, în timp ce conducea un autocar cu care transporta 72 de persoane, cetăţeni din Republica Moldova, pe DE 584, dinspre Însurăţei către localitatea Bărăganul, ar fi lovit o semiremorcă ce se afla pe partea carosabilă, semnalizată corespunzător”.

Autorităţile locale au activat planul roşu. 22 de persoane au fost transportate la spital. Victimele au intre 11 si 78 ani şi au fost duse la UPU Brăila şi UPU Ialomiţa. Ceilalţi pasageri au fost cazaţi la câminul Cultural din Bărăganu în aşteptarea altui autocar.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, au precizat poliţiştii.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Traficul rutier a fost blocat în totalitate. Poliţiştii au deviat traficul atât din localitatea Viziru cât şi din localitatea Bărăganul pe rute ocolitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
autocar,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici