Autocar cu pasageri, implicat într-un accident pe un drum judeţean din Ialomiţa

  • Un autocar în care se aflau pasageri a fost implicat luni dimineaţa într-un accident de circulaţie produs pe DJ 201, între localităţile Coşereni şi Borăneşti, judeţul Ialomiţa
  • În urma accidentului, şoferul maşinii, care a intrat în partea din spate a autocarului, un tânăr de 20 de ani, a murit.
2568 afișări
Imaginea articolului Autocar cu pasageri, implicat într-un accident pe un drum judeţean din Ialomiţa

Autocar cu pasageri, implicat într-un accident pe un drum judeţean din Ialomiţa

Un autocar în care se aflau pasageri a fost implicat luni dimineaţa într-un accident de circulaţie produs pe DJ 201, între localităţile Coşereni şi Borăneşti, judeţul Ialomiţa. În urma accidentului, şoferul maşinii, care a intrat în partea din spate a autocarului, un tânăr de 20 de ani, a murit.

Potrivit IPJ Ialomiţa, accidentul în care au fost implicate un autoturism şi un autocar a avut loc luni dimineaţa pe DJ 201, între localităţile Coşereni şi Borăneşti.

„Din verificările efectuate a reieşit că în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe DJ 201 din direcţia Coşereni către Axintele, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu partea stânga spate a unui autobuz, care circula pe aceeaşi direcţie de deplasare”, au transmis poliţiştii.

În urma impactului, şoferul autoturismului, în vârstă de 20 de ani, a murit.

„Celelalte 4 persoane din autocar au fost evaluate de echipajul SMURD, ulterior au refuzat transportul la spital”, au anunţat reprezentanţii ISU Ialomiţa.

Şoferul autocarului a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici