Autopsia sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini nu a relevat cauza morţii

Autopsia sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini parcate pe Şoseaua Pantelimon din Bucureşti nu a relevat cauza morţii, medicii legişti nedescoperind răni care ar fi putut provoca decesul bărbatului, potrivit unor surse din Poliţie.

331 afișări
Imaginea articolului Autopsia sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini nu a relevat cauza morţii

Autopsia sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini nu a relevat cauza morţii

Conform surselor citate, medicii legişti au găsit pe trupul cetăţeanului sirian Haj Saleh Moustafa doar răni superficiale, care nu i-ar fi putut provoca moartea.

Drept urmare, medicii au recoltat probe de ţesut care vor fi examinate în laborator pentru a se stabili ce anume a provocat moartea bărbatului.

Până la finalizarea analizelor de laborator, anchetatorii iau în calcul pe mai multe ipoteze, între care otrăvirea şi asfixierea.

Bărbatul fusese dat dispărut de concubina lui anul acesta, în ianuarie, deşi nu se mai ştia nimic despre el din 14 decembrie 2014.

Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 53 de ani, locuia în Bucureşti, într-un bloc situat într-un complex rezidenţial, însă avea reşedinţa în localitatea constănţeană Năvodari. El deţinea două societăţi comerciale care prestau servicii pentru lanţul hotelier Phoenicia.

Cadavrul acestuia a fost găsit, miercuri, într-o geantă aflată în portbagajul unei maşini cu număr de Constanţa, înscrisă pe firma Perla Majestic, care era parcată pe Şoseaua Pantelimon, vizavi de Secţia 9 de Poliţie.

Poliţiştii au deschis portbagajul după ce au fost anunţaţi de nişte muncitori care lucrau în zonă şi care trebuiau să mute maşina că au simţit un miros puternic.

Trupul sirianului era într-o stare avansată de putrefacţie, dar nu fusese tranşat, ci aşezat în aşa fel încât să încapă în geantă, au relevat cercetările de la INML, potrivit unor surse apropiate anchetei. Totodată, trupul neînsufleţit era îmbrăcat la costum, au precizat pentru MEDIAFAX sursele citate.

Ancheta este desfăşurată de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Reprezentanţii societăţii Perla Majestic arată, într-un comunicat de presă, că Haj Saleh Moustafa este un fost colaborator al uneia dintre firmele grupului. El a absolvit Universitatea Politehnica din Bucureşti, stătea în România de aproximativ 20 de ani, era căsătorit cu o româncă şi avea un copil de nouă ani.

"Regretăm profund acest eveniment tragic care a cutremurat nu doar familia şi cunoscuţii fostului nostru colaborator, dar şi colegii cu care Haj Saleh Moustafa a colaborat de-a lungul activităţii sale în firma noastră; considerăm că organele abilitate ale statului român vor investiga operativ şi vor indentifica vinovaţii acestei oribile crime, care a şocat în acelaşi timp opinia publică românească", potrivit comunicatului de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici