Autorii jafului armat de la un magazin de bijuterii din Zalău, reţinuţi când încercau să fugă din România

Poliţiştii au reuşit să îi prindă pe autorii jafului armat comis la o bijuterie din Zalău, aceştia fiind trei tineri din judeţele Satu Mare şi Constanţa, care au fost reţinuţi când încercau să fugă din România, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1261 afișări
Imaginea articolului Autorii jafului armat de la un magazin de bijuterii din Zalău, reţinuţi când încercau să fugă din România

Captură video cu momentul jafului armat comis în magazinul de bijuterii din Zalău.

Potrivit unui comunicat al IPJ Sălaj transmis, vineri, cei trei vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracţiunea de tâlhărie calificată, comisă în 19 martie la o bijuterie din Zalău. În urma activităţilor complexe desfăşurate de poliţişti au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei, fiind vorba despre trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, din judeţele Satu Mare şi Constanţa. Aceştia au fost interceptaţi în noaptea de 28 spre 29 martie în punctul de trecere al frontierei Urziceni, judeţul Satu Mare, în momentul în care intenţionau să părăsească teritoriul României. Faţă de cei trei a fost dispusă măsura reţinerii, iar vineri vor fi prezentaţi Parchetului de pe lânga Judecătoria Zalău, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată”, se arată în documentul citat.

Poliţiştii au subliniat că, vineri, sunt în derulare 5 percheziţii domicilare, pentru a afla întreaga activitate infracţională a celor trei tineri.

Persoane cu faţa acoperită au pătruns într-o bijuterie din municipiul Zalău, în 19 martie, au ameninţat angajata cu o armă şi au furat mai multe bijuterii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici