Autorităţile locale primesc 250 milioane lei pentru infrastructură şi cheltuieli curente

Administraţiile locale vor primi peste 250 milioane lei pentru proiecte de infrastructură în mediul rural şi asigurarea cheltuielilor curente, în baza unei hotărâri aprobate în şedinţa de miercuri a Guvernului.

10 afișări
Imaginea articolului Autorităţile locale primesc 250 milioane lei pentru infrastructură şi cheltuieli curente

Autorităţile locale primesc 250 milioane lei pentru infrastructură şi cheltuieli curente (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, Executivul a alocat aproximativ 154 milioane lei pentru finanţarea unui număr de 1.156 proiecte din 41 de judeţe, incluse în programele de dezvoltare a infrastructurii şi a bazelor sportive din mediul rural.

Executivul a suplimentat totodată bugetele mai multor administraţii locale cu 100 milioane lei, din Fondul de rezervă bugetară.

Oficialul guvernamental a arătat că fondurile sunt alocate la solicitarea unor primării care au probleme cu asigurarea banilor pentru funcţionare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici