Autorul dublului asasinat din Târgovişte, condamnat la detenţie pe viaţă

Bărbatul care, în octombrie 2017, a împuşcat doi oameni, între care un consilier local din Răzvad, pe un câmp de lângă Târgovişte, a fost condamnat, joi, la detenţie pe viaţă pentru omor calificat. Sentinţa Curţii de Apel Ploieşti este definitivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1526 afișări
Imaginea articolului Autorul dublului asasinat din Târgovişte, condamnat la detenţie pe viaţă

Autorul dublului asasinat din Târgovişte, condamnat la detenţie pe viaţă

Potrivit portalului instanţelor, Curtea de Apel Ploieşti a decis, joi, condamnarea pe viaţă a lui Marin Gheorghe, care a fost judecat pentru omor calificat, faptă comisă în 26 octombrie 2017, asupra victimelor Gheorghe Ifrim şi Ion Neagu.

În plus, instanţa a decis ca bărbatul să plătească şi să achite daune morale în valoare de 500.000 de euro.

Sentinţa Curţii de Apel Ploieşti este definitivă.

Un consilier local din Răzvad, judeţul Dâmboviţa, şi amicul său, au fost ucişi, în 26 octombrie 2017, în zona Nisipuri, de lângă Târgovişte.

Cei doi bărbaţi au fost împuşcaţi la câteva sute de metri distanţă de terenul pe care îl deţinea consilierul local, iar trupurile lor erau la o distanţă de 100 de metri unul de celălalt.

Zeci de persoane, între care vânători şi oameni care ar fi putut fi în zona în care s-a petrecut dublul asasinat din Dâmboviţa, au fost audiate de procurori şi poliţişti criminalişti.

Procurorii considerau, la acel moment, că în acest caz nu a fost vorba de o răzbunare, ci de un conflict spontan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici