Autospecială de pompieri în care se aflau şase persoane, implicată într-un accident în Gorj

  • O autospecială de pompieri a unui operator economic în care se aflau şase persoane a fost implicată, vineri dimineaţa, într-un accident în judeţul Gorj.
  • Patru persoane au fost duse la spital în urma accidentului de la Cariera Roşia.
156 afișări
Imaginea articolului Autospecială de pompieri în care se aflau şase persoane, implicată într-un accident în Gorj

UPDATE: Din primele verificări făcute de poliţişti, a reieşit că un bărbat de 52 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară destinată transportului de persoane în Cariera Roşia, în urma efectuării manevrei de viraj la dreapta, a acroşat capul de acţionare a benzii transportatoare.

În urma impactului a rezultat rănirea şoferului şi a altor 3 pasageri din autoutilitară, cu toţii fiind transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Şoferul deţinea permis de conducere corespunzător şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

În continuare, poliţiştii fac verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor producerii accidentului.

ŞTIREA INIŢIALĂ: ISU Gorj a fost solicitat vineri dimineaţa, în jurul orei 6.30, să intervină la un accident rutier produs pe raza localităţii Fărcăşeşti, sat Moşneni, în care a fost implicată o autospecială de pompieri aparţinând unui operator economic în care se aflau şase persoane şi care a intrat într-o bandă transportoare.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Gorj, precum şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Echipajele de intervenţie au constatat că, în urma impactului, un bărbat de 52 de ani era încarcerat, în stare de constienţă şi cooperant.

S-a intervenit pentru extragerea din autovehicul a bărbatului, acordarea primului ajutor calificat la faţa locului, ulterior fiind transportat la spitalul din Rovinari.

O altă femeie a fost evaluată medical la faţa locului, însă a suferit leziuni minore şi a refuzat să fie transportată la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici