Autospecială de pompieri, răsturnată în Piteşti. Trei maşini au fost acroşate

O autospecială de pompieri care mergea la o intervenţie s-a răsturnat, joi, într-un cartier din Piteşti, acroşând trei maşini. Cei patru pompieri care se aflau în maşina de intervenţie nu au fost răniţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

635 afișări
Imaginea articolului Autospecială de pompieri, răsturnată în Piteşti. Trei maşini au fost acroşate

Autospecială de pompieri, răsturnată în Piteşti. Trei maşini au fost acroşate

Potrivit Poliţiei Argeş, o autospecială de pompieri s-a răsturnat, joi, în cartierul Războieni din Piteşti, în timp ce mergea către o intervenţie.

"Autospeciala se ducea la o intervenţie, într-o curbă la dreapta s-a răsturnat. În cădere, a acroşat trei maşini.. Nu sunt victime, se circulă pe o bandă, fiind vorba de o stradă mai îngustă aflată la intrarea într-un cartier", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir.

Autospeciala mergea către un incendiu, în maşină fiind 4 pompieri.

" La ora 7.45 în timp ce se deplasa la un incendiu în cartierul Războieni, autospeciala de la Detaşamentul Piteşti s-a răsturnat într-un sens giratoriu. Erau 4 subofiţeri, nu au suferit leziuni. La incendiu au fost trimise maşini în sprijin şi a fost lichidat", arată ISU Argeş.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac verificări. Autospeciala va fi ridicată cu o macara.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici