Autostrada Sibiu-Orăştie, sectorul „surpat” Cunţa-Sălişte, se redeschide luni, de la ora 14.00

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutierte (CNAIR) anunţă într-un comunicat că lucrările de reconstrucţie de pe lotul III Orăştie-Sibiu au fost finalizate şi începând de luni, 10 octombrie, ora 14.00, „traficul va fi reluat fără restricţii, cu respectarea Codului Rutier”.

2957 afișări
Imaginea articolului Autostrada Sibiu-Orăştie, sectorul „surpat” Cunţa-Sălişte, se redeschide luni, de la ora 14.00

Autostrada Sibiu-Orăştie, sectorul „surpat” Cunţa-Sălişte, se redeschide luni, de la ora 14.00 (Imagine Mircea Rosca / Mediafax Foto)

Duminică, 9 octombrie, Comisia de Inspecţie Tehnică, împreună cu reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere, au inspectat lucrările executate pe sectorul cuprins între km 60+500 – km 60+600. De asemenea au fost vizitate şi analizate şi celalalte puncte remediate de pe lotul III. În urma vizualizării şi analizării calităţii lucrărilor, Comisia a constatat că „sunt îndeplinite condiţiile necesare deschiderii traficului rutier în deplină siguranţă”.

Comisia a constatat că lucrările efectuate corespund din punct de vedere tehnic şi calitativ respectând reglementările în vigoare. De asemenea, având în vedere problemele identificate în execuţia acestui lot de către antreprenorul cu care a fost reziliat contractul, Compania a decis expertizarea întregului lot III Orăştie-Sibiu. În prezent procedura de achiziţie a expertizei este în desfăşurare.

„În consecinţă, începând de astăzi, 10 octombrie 2016, la ora 14.00, traficul va fi reluat, fără restricţii, cu respectarea Codului Rutier”, arată CNAIR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici