Autostrada Soarelui, blocată pe sensul spre Bucureşti, din cauza unui accident

Autostrada Soarelui este blocată, sâmbătă dimineaţă, pe sensul Constanţa-Bucureşti, din cauza unui accident rutier care a avut loc la kilometrul 17, unde şoferul unui tir care transporta ciment s-a răsturnat pe drum, traficul fiind deviat pe DN3 Fundulea - Bucureşti, potrivit Centrului Infotrafic.

109 afișări
Imaginea articolului Autostrada Soarelui, blocată pe sensul spre Bucureşti, din cauza unui accident

Autostrada Soarelui, blocată pe sensul spre Bucureşti, din cauza unui accident (Imagine: Mediafax Foto)

Comisarul Paul Ulieru, de la Centrul Infotrafic, a declarat că şoferul tirului a pierdut controlul volanului din cauza unei explozii la un pneu, a acroşat o autoutilitară încărcată cu stupi care mergea în aceeaşi direcţie şi apoi s-a răsturnat pe drum, în zona kilometrului 17.

"Accidentul a avut loc la ora 3.15, când şoferul autovehiculului încărcat cu ciment a acroşat o autoutilitară cu stupi, care circula în aceeaşi direcţie, după care s-a răsturnat. Accidentul s-a petrecut din cauza unei explozii la un pneu", a spus comisarul Paul Ulieru.

Acesta a precizat că tirul urmează să fie ridicat de pe drum cu o macara de mare tonaj, estimând că traficul pe Autostrada Soarelui va mai fi blocat aproximativ o oră.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime, însă circulaţia a fost deviată pe DN 3 Fundulea-Bucureşti, traficul pe sensul Bucureşti-Cernavoda desfăşurându-se normal.

De asemenea, sâmbătă dimineaţă, între orele 6.00 şi 8.00, la staţia de taxare de la Feteşti, pe sensul spre Constanţa, au fost coloane de maşini pe distanţe de până la un kilometru, iar pe DN 22C Cernavodă - Murfatlar traficul a fost aglomerat, însă nu au fost blocaje.

La ora transmiterii acestei ştiri circulaţia se desfăşoară normal pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Constanţa, precum şi pe celelalte drumuri care duc spre litoral, a precizat Paul Ulieru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici