Autoturism Ferrari distrus în urma unui accident urmat de un incendiu -VIDEO

Un autoturism Ferrari a fost distrus aproape în totalitate, luni seară, după ce a derapat, din cauza vitezei şi a carosabilului umed, şi a lovit alte două maşini care circulau regulamentar din sens opus, luând apoi foc.

230 afișări
Imaginea articolului Autoturism Ferrari distrus în urma unui accident urmat de un incendiu -VIDEO

Autoturism Ferrari distrus în urma unui accident urmat de un incendiu -VIDEO

Accidentul s-a petrecut pe DN 1, aproape de intrarea în Sibiu dinspre Sebeş, într-o curbă, martorii afirmând că tânărul aflat la volanul Ferrari-ului circula cu viteză, iar maşina a derapat şi s-a izbit de alte două autoturisme.

"Ferarri a venit rotindu-se, ne-a acroşat pe spate, ne-a întors imediat, ne-a lovit de capul de pod şi am mers târâş pe şanţ. Era udă şoseaua, a venit cu viteză şi a pierdut controlul", a declarat Robert Retincu, şoferul uneia dintre maşinile lovite de Ferrari.

În urma impactului, autoturismul Ferrari a fost proiectat în afara şoselei, unde a luat foc, maşina, în valoare de peste 100.000 de euro, arzând aproape în totalitate.

Şoferul autoturismului Ferrari şi pasagera din dreapta au reuşit să iasă din maşină înainte ca aceasta să ia foc, în urma accidentului nefiind înregistrate victime.

Video Stirileprotv.ro

Detaşamentul de pompieri Sibiu a intervenit cu două autospeciale pentru stingerea incendiului izbucnit la autoturism.

"În urma accidentului, s-au fisurat conductele de combustibil, acesta ajungând pe elementele supraîncălzite ale motorului şi s-a aprins", a declarat căpitanul Florin Văcăroiu din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

"Din primele cercetări, se pare că şoferul autoturismului Ferrari nu a redus viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul direcţiei de mers, pătrunzând pe contrasens şi intrând în coliziune cu două autovehicule care circulau regulamentar din sens opus. Continuăm cercetările pentru a afla toate circumstanţele şi cauzele care au dus la producerea acestui accident", a declarat inspectorul Ioan Drăghiciu din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu.

Proprietarul Ferrari-ului avea asigurare, astfel că nu va trebui să plătească decât o amendă de 180 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici