Autoturism răsturnat în timpul unui accident. Cinci persoane, dintre care doi copii, rănite

Un autoturism s-a răsturnat, iar cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite sâmbătă într-un accident produs într-o localitate din Vaslui. Până la sosirea salvatorilor, victimele au fost evacuate de participanţii la trafic.

249 afișări
Imaginea articolului Autoturism răsturnat în timpul unui accident. Cinci persoane, dintre care doi copii, rănite

Autoturism răsturnat în timpul unui accident. Cinci persoane, dintre care doi copii, rănite

„Detaşamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare şi deblocare), o ambulanţă SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) şi echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea victimelor, acordarea de îngrijiri medicale şi transportul la o unitate medicală specializată, în cazul victimelor unui accident rutier produs pe DN 2F, în localitatea Vladia, comuna Dragomireşti. La faţa locului intervin şi două ambulanţe aparţinând SAJ Vaslui”, transmite ISU Vaslui.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau şase persoane, respectiv patru adulţi şi doi copii minori.

„La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite două autoturisme avariate, ieşite în afara carosabilului, unul dintre autovehicule fiind răsturnat. Până la sosirea salvatorilor, victimele au fost evacuate de către ceilalţi participanţi la trafic. Echipajele de intervenţie au evaluat victimele, cinci dintre acestea primind şi îngrijiri medicale la faţa locului. Cele cinci victime (trei adulţi şi doi copii) sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, conform comunicatului.

Pompierii au asigurat măsuri PSI, au curăţat şi spălat carosabilul.

Cauza şi circumstanţele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de poliţişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici