Avarii la reţeaua de termoficare din Bucureşti. Sute de blocuri au rămas fără apă caldă şi căldură

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă că, vineri se desfăşoară lucrări pentru remedierea unor avarii apărute pe conductele de termoficare, în mai multe zone din sectoarele 2, 3, 4 şi 5 din Capitală.

6085 afișări
Imaginea articolului Avarii la reţeaua de termoficare din Bucureşti. Sute de blocuri au rămas fără apă caldă şi căldură

Avarii la reţeaua de termoficare din Bucureşti. Sute de blocuri au rămas fără apă caldă şi căldură

Potrivit companiei, vineri au loc lucrări la reţeaua de termoficare care afectează sute de blocuri.

Astfel, sunt efectuate lucrări pe conducta magistralei DN 700 din zona Complexului Sportiv Dinamo de pe Şoseaua Ştefan cel Mare, din Sectorul 2 al Capitalei. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi încălzire pentru cinci puncte termice, care alimentează aproximativ 30 de blocuri şi spitalele Matei Balş şi Colentina va fi sistată vineri, până la ora 20.00.

Se intervine şi la o conductă din zona Splaiului Unirii din Sectorul 3 al Capitalei. Pentru aproximativ 150 de blocuri din Sectorul 4 va fi sistată încălzirea până la ora 18.00.

Lucrare este şi pe Calea Şerban Vodă din Sectorul 4 al Capitalei. Furnizarea apei calde pentru 122 de blocuri va fi sistată tot până la ora 18.00.

De asemenea, avarie este pe strada Sebastian din Sectorul 5 al Capitalei. Furnizarea apei calde şi a încălzirii pentru aproximativ 50 de blocuri va fi sistată până la ora 18.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici