Avere nejustificată de peste 530.000 lei, găsită de ANI la o grefieră din Iaşi

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat o diferenţă de peste 530.000 lei între averea dobândită şi veniturile realizate de o grefieră de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, în perioada 2004 - 2010, potrivit unui comunicat al instituţiei.

2878 afișări
Imaginea articolului Avere nejustificată de peste 530.000 lei, găsită de ANI la o grefieră din Iaşi

Avere nejustificată de peste 530.000 lei, găsită de ANI la o grefieră din Iaşi (Imagine: Luiza Puiu/ Mediafax Foto)

ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Iaşi, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei de către Violeta Elena Oşoianu, grefieră la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, după ce a constatat o diferenţă de 531.954 lei între averea dobândită şi veniturile realizate de aceasta, se arată în comunicat.

Averea nejustificată a fost constatată pentru perioada 24 octombrie 2004 - 31 decembrie 2010.

ANI arată că grefiera a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici