Avertizare MAE: Circulaţia pe autostrăzile apropiate trebuie evitată, după atacul de la Munchen

Cetăţenii români care călătoresc în landul Bavaria sunt avertizaţi de MAE că autorităţile din Munchen au suspendat circulaţia metroului şi a transportului în comun de suprafaţă, recomandând a se evita circulaţia pe străzi, precum şi evitarea circulaţiei pe autostrăzi adiacente.

610 afișări
Imaginea articolului Avertizare MAE: Circulaţia pe autostrăzile apropiate trebuie evitată, după atacul de la Munchen

Avertizare MAE: Circulaţia pe autostrăzile apropiate trebuie evitată, după atacul de la Munchen

MAE precizează că este în permanent contact cu autorităţile locale în vederea informării, în timp real, cu privire la evoluţia situaţiei.

Ministerul reiterează avertismentul adresat cetăţenilor români aflaţi sau care se deplasează în regiunea bavareză de a rămâne extrem de precauţi şi vigilenţi, evitând ieşirea din spaţiile de cazare sau domiciliu.

Consulatul român la Munchen a întreprins în regim de urgenţă demersurile pe lângă autorităţile germane pentru a obţine informaţii cu privire la circumstanţele incidentului produs vineri seara într-un mall din Munchen şi cu privire la cetăţenia victimelor, informează MAE.

Potrivit ultimului bilanţ, cel puţin opt persoane au fost ucise, iar numeroase altele au fost rănite în atentatul comis vineri după-amiază într-un centru comercial din Munchen, a transmis Poliţia germană, conform site-ului agenţiei DTS.

Poliţia din Munchen a anunţat că "trei atacatori" sunt căutaţi în continuare în urma atentatului, părând să infirme informaţiile de presă privind sinuciderea unuia dintre ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici