AVERTIZARE METEO de ninsori, vânt şi polei. Va ninge şi în Bucureşti

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de ninsori, vânt moderat, depuneri de polei, valabilă în toată ţara, de sâmbătă seară până duminică dimineaţă, stratul de zăpadă care se va depune ajungând la 5-7 centimetri în sudul Moldovei, în Dobrogea şi Muntenia, inclusiv în Bucureşti.

3705 afișări
Imaginea articolului AVERTIZARE METEO de ninsori, vânt şi polei. Va ninge şi în Bucureşti

AVERTIZARE METEO de ninsori, vânt şi polei (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În intervalul menţionat va ninge temporar în zona Carpaţilor Orientali, în sudul Moldovei şi în cea mai mare parte a Dobrogei şi Munteniei (inclusiv municipiul Bucureşti). Stratul de zăpadă depus va măsura local 5...7 cm, iar vântul va sufla moderat, cu rafale de 30...40 km/h.

În Oltenia, Transilvania şi local în Muntenia precipitaţiile vor fi mixte şi se vor menţine condiţiile de polei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici