AVERTIZARE METEO: Vijelii şi ploi torenţiale în Bucureşti, până la ora 21.20

Meteorologii au emis o avertizare de vijelii şi ploi torenţiale, valabilă în Bucureşti, miercuri seară, de la ora 19.20 până la 21.20. Avertizări similare au fost emise miercuri după-amiază pentru Cluj - Napoca, Sibiu, Giurgiu, Dâmboviţa, Ilfov, Prahova.

515 afișări
Imaginea articolului AVERTIZARE METEO: Vijelii şi ploi torenţiale în Bucureşti, până la ora 21.20

AVERTIZARE METEO: Vijelii şi ploi torenţiale în Bucureşti, până la ora 21.20 (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, timp de două ore, în Capitală vor fi intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse cu caracter torenţial, condiţii de grindină.

Primarul general Sorin Oprescu a solicitat, miercuri, atât reprezentanţilor Apa Nova să fie pregătiţi să intervină în caz de inundaţii, dar şi celor ai Administraţiei Străzilor în cazul în care semafoarele nu ar funcţiona, potrivit unui comunicat transmis de muncipalitate.

Totodată, edilul general a cerut operatorilor de salubrizare să cureţe gurile de scurgere în zonele inundabile precum şi pe străzile în care sunt semnalate acumulări de apă.

Echipele RATB sunt pregătite să intervină pe liniile de tramvai dacă apa adunată va crea probleme mijloacelor de transport în comun, iar cele ale ADP-urile de sector şi ALPAB pentru a înlătura copacii care pot prezenta pericol pentru trafic şi pentru persoane.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici