Avocat: Familia Luizei a fost sunată de mai multe persoane, nu doar de Gheorghe Dincă

Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei, a declarat, marţi, că familia a fost sunată de mai multe ori şi de mai multe persoane, care au spus că fata a plecat în străinătate.

2654 afișări
Imaginea articolului Avocat: Familia Luizei a fost sunată de mai multe persoane, nu doar de Gheorghe Dincă

Avocat: Familia Luizei a fost sunată de mai multe persoane, nu doar de Gheorghe Dincă

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, fata dispărută după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, a declarat, marţi, presei, că din declaraţiile de până acum rezultă că mai multe persoane au sunat pentru a spune că fata a plecat în străinătate.

„Din declaraţiile date, se întrevede ideea că mai multe persoane au sunat familia Luizei şi nu doar acel individ (Gheorghe Dincă – n.r.) şi nu doar o singură dată. Familia a fost sunată, avertizată, în sensul că li s-a spus <Staţi liniştiţi, fata dumneavoastră pleacă, un prieten o influenţează, nu e nicio problemă>, după care s-a revenit şi s-au spus: <Staţi liniştiţi că ei sunt deja undeva în străinătate, nu pot să vă dau amănunte>. Ce este esenţial este faptul că mai multe persoane a reieşit că au sunat de pe numere diferite şi nu o singură persoană. Iar noi avem un singur inculpat, pe domnul Dincă. Pare-se că au fost două”, a spus Tonel Pop.

Pop a precizat că acestea sunt date pe care le coroborează cu alte informaţii.

Potrivit avocatului, în cursul zilei de marţi s-a discutat despre obiectele de vestimentaţie ale Luizei, dar acestea nu au fost arătate familiei.

Taguri:
familie,
luiza,
dincă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici