Avocat mort în accident, după audieri care au durat aproape 20 de ore, la DIICOT Târgovişte

Avocatul Ernest Andrei Moldoveanu, în vârstă de 69 de ani, din Târgovişte, a murit după ce a intrat cu maşina într-un TIR. Colegii săi spun că bărbatul era obosit, după audieri de aproape 20 de ore la DIICOT şi, cel mai probabil a aţipit şi a intrat cu maşina într-un camion.

12105 afișări
Imaginea articolului Avocat mort în accident, după audieri care au durat aproape 20 de ore, la DIICOT Târgovişte

Avocat mort în accident, după audieri care au durat aproape 20 de ore, la DIICOT Târgovişte

Avocatul Nicolae Pană, colegul lui Ernest Andrei Moldoveanu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a stat alături de avocatul decedat aproape 20 de ore la audieri, la DIICOT, într-un dosar în care au fost audiate aproape 80 de persoane.

„Am stat alături de el la audieri aproape 20 de ore, la DIICOT Târgovişte. Era un dosar mare, cu foarte multe persoane care aveau calitatea de martori, au fost audiate 70 – 80 de persoane şi a trebuit să stăm până dimineaţa, până au fost audiaţi toţi. Noi credem că din cauza oboselii s-a întâmplat. A aţipit la volan şi a intrat cu maşina într-un camion. Avea 69 de ani. După 47 de ani de avocatură să termini aşa, e mare păcat”, a spus Nicolae Pană.

Potrivit acestuia, avocatul Moldoveanu a venit la sediul DIICOT Târgovişte miercuri la ora 10 dimineaţa şi a plecat joi după ora 6, a doua zi, iar accidentul a fost produs în apropierea casei.

Avocatul decedat, Ernest Andrei Moldoveanu, a fost decanul Baroului Dâmboviţa două mandate, respectiv opt ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
avocat,
mort,
audiere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici