Avocata Laura Vicol, unul din apropiaţii lui Răzvan Ciobanu: Dacă avea centură, trăia/ Când va avea loc înmormântarea

Una dintre apropiatele creatorului de modă Răzvan Ciobanu, avocata Laura Vicol, a declarat, marţi, că artistul a murit din cauza faptului că nu purta centura de siguranţă, precizând totodată că înmormantarea va avea loc joi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3016 afișări
Imaginea articolului Avocata Laura Vicol, unul din apropiaţii lui Răzvan Ciobanu: Dacă avea centură, trăia/ Când va avea loc înmormântarea

Avocata Laura Vicol, unul din apropiaţii lui Răzvan Ciobanu: Dacă avea centură, trăia. Înmormântarea va avea loc joi

Avocata Laura Vicol a fost marţi la Institutul de Medicină Legală din Constanţa. „Am o rugăminte din tot sufletul pe care o adresez tuturor public. Aşa cum Dumnezeu l-a iertat şi l-a luat la El în Săptămâna Luminată, aşa rog pe toată lumea care mai are vreo supărare să-l ierte pe Răzvan, să nu mai vorbească prostii, am auzit o grămadă de prostii la televizor. Nu a fost strangulat, a fost un accident teribil şi din cauza asta toată lumea trebuie să poarte centura de siguranţă. Dacă avea centura, trăia. (…) Răzvan a avut un ghinion teribil, că nu a purtat centura de siguranţă şi a murit. A fost un accident. S-a petrecut totul din cauza faptului că nu a avut centura de siguranţă”, a declarat Laura Vicol.

Avocata a anunţat că Răzvan Ciobanu va fi înmormântat joi. „Va fi depus la cimitirul Progresul, la capelă. Cine vrea să aprindă o lumânare şi să aducă o floare, va fi priveghi timp de două nopţi şi înmormântarea va fi joi”, a mai spus avocata.

„Nu era trist, nu era nefericit, Răzvan era un om minunat, care râdea tot timpul, era vesel tot timpul. Toţi avem depresii, nu cred că e cineva care nu a avut depresii sau nu a fost supărat, eu am avut depresie şi asta nu înseamnă că am făcut ceva. Toţi suntem oameni. A fost un om bun, aşa trebuie să rămână în mintea tuturor, un om bun şi un om fericit care nu a supărat pe nimeni, nu a purtat supărare”, a mai declarat Laura Vicol.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, pe DJ 226, în judeţul Constanţa. Acesta era singur în maşină şi, din cauza vitezei, a ieşit de pe carosabil, lovind mai mulţi copaci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici