Bacău: Cadavrul unei femei dispărute de o lună, găsit ascuns într-un beci

Cadavrul unei femei de 48 de ani, dată dispărută de către rude în urmă cu o lună, a fost găsit ascuns în beciul unei case din localitatea băcăuană Dofteana, poliţiştii şi procurorii luând în calcul varianta unei crime, în acest sens fiind stabilit şi un cerc de suspecţi.

210 afișări
Imaginea articolului Bacău: Cadavrul unei femei dispărute de o lună, găsit ascuns într-un beci

Bacău: Cadavrul unei femei dispărute de o lună, găsit ascuns într-un beci (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, trupul femeii, aflat în stare de putrefacţie, a fost descoperit în beciul unui localnic din Dofteana, care le-a spus anchetatorilor că l-ar fi găsit în curtea casei în urmă cu o săptămână, considerând că este mai bine să-l îngroape în pivniţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Anchetatorii au aflat de cadavrul femeii, dată dispărută de rude în urmă cu o lună, după ce bărbatul care l-a ascuns în beci, aflat sub influenţa alcoolului, ar fi povestit totul la un bar din sat.

"În acest caz, s-a deschis o anchetă pentru identificarea autorului unei posibile crime, în acest sens fiind stabilit şi un cerc de suspecţi. Deocamdată, până la comunicarea rezultatelor autopsiei şi definitivarea cercetărilor, luăm în calcul orice variantă posibilă, inclusiv cea a unei morţi patologice", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Victor Călinescu.

Anchetatorii susţin că autopsierea cadavrului de către medicii legişti din Bacău va fi făcută cu dificultate, având în vedere starea avansată de putrefacţie în care se afla trupul victimei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici