Bacău: Şase persoane, transportate la spital după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz

Şase persoane au fost transportate la spital, vineri dimineaţă, în urma unui accident produs pe DN 2 Adjud - Bacău, în localitatea Nicolae Bălcescu, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

529 afișări
Imaginea articolului Bacău: Şase persoane, transportate la spital după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz

Bacău: Şase persoane, transportate la spital după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, în jurul orei 07.30, pe DN 2 (E85) Adjud - Bacău, în localitatea Nicolae Bălcescu, un autoturism Skoda, în care se aflau patru persoane, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autobuz care făcea curse regulate pe ruta Bacău-Gioseni.

În urma impactului, patru persoane din autoturism şi două din autobuz au fost rănite şi au fost transportate cu ambulanţele la spital, şoferul maşinii fiind în starea cea mai gravă.

Pentru scoaterea răniţilor din autoturism a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Circulaţia a fost restricţionată temporar pe un sens, la ora transmiterii acestei ştiri traficul desfăşurându-se normal.

Poliţiştii fac în continuare cercetări la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici