Bădilă: Poliţistul de frontieră care i-a reţinut paşaportul lui Piţurcă, sancţionat administrativ

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră, Fabian Bădilă, a declarat, vineri seară, că poliţistul de frontieră care i-a reţinut, joi, paşaportul selecţionerului Victor Piţurcă pe Aeroportul Otopeni va fi sancţionat administrativ, în acest caz fiind începută o anchetă internă.

102 afișări
Imaginea articolului Bădilă: Poliţistul de frontieră care i-a reţinut paşaportul lui Piţurcă, sancţionat administrativ

Bădilă: Poliţistul de frontieră care i-a reţinut paşaportul lui Piţurcă, sancţionat administrativ (Imagine: Mediafax Foto)

"S-au încălcat procedurile de lucru, se vor lua măsuri administrative împotriva poliţistului de frontieră care i-a reţinut paşaportul lui Victor Piţurcă", a precizat Fabian Bădilă.

Acesta a mai spus că atunci când Piţurcă a fost oprit pentru control pe aeroport, poliţistul de frontieră i-a luat paşaportul şi nu a mai apucat să i-l înapoieze, astfel că l-a dat celor de la DNA.

În acest caz a fost deschisă o anchetă, pentru a se clarifica incidentul legat de reţinerea paşaportului lui Piţurcă.

Victor Piţurcă a fost adus, joi după-amiază, la DNA, după ce a fost ridicat de procurori de pe Aeroportul Otopeni, în baza unui mandat de aducere, pentru a i se prezenta documente din dosarul "valiza". Antrenorul echipei naţionale se întorcea din Austria, împreună cu secundul Ştefan Iovan, unde au urmărit partida dintre Austria şi Serbia, din cadrul grupei a VII-a a preliminariilor Cupei Mondiale.

Procurorii anticorupţie i-au prezentat, joi seară, selecţionerului Victor Piţurcă acuzaţiile în dosarul "valiza", Direcţia Naţională Anticorupţie precizând că învinuirea reţinută în cazul acestuia este de favorizarea infractorului, respectiv a lui Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici