Bărbat abandonat în faţa spitalului cu gâtul tăiat (Video)

Poliţiştii bucureşteni fac cercetări într-un caz referitor la un bărbat adus cu gâtul tăiat, joi seară, la Spitalul Bagdasar-Arseni, el fiind lăsat în faţa unităţii medicale de câteva persoane aflate într-o maşină Dacia Logan, bărbatul murind după jumătate de oră.

33 afișări
Imaginea articolului Bărbat abandonat în faţa spitalului cu gâtul tăiat (Video)

Bărbat abandonat în faţa spitalului cu gâtul tăiat (Imagine: Mediafax Foto)

Bărbatul, Ovidiu Pană, în vârstă de 34 ani, din Bucureşti, a fost adus la spital, la 22.30 de câteva persoane aflate într-un autoturism Dacia Logan break de culoare verde. După ce l-au lăsat în faţa unităţii medicale, persoanele au părăsit repede zona.

Bărbatul prezenta două tăieturi în zona gâtului.

Medicii au încercat, fără succes, resuscitarea lui timp de jumătate de oră, bărbatul murind însă în scurt timp.

În acest caz, au fost sesizaţi procurorii şi specialiştii de la Serviciul Omoruri şi Serviciul Criminalistic din cadrul Poliţiei Capitalei.

Anchetatorii încearcă să găsesacă maşina cu care a fost adus bărbatul, cadrele medicale reuşind să noteze numărul autoturismului.

Video Ştirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici