Bărbat accidentat pe munte. Salvamontiştii nu pot ajunge la victimă din cauza unui versant prăbuşit

Un bărbat accidentat pe munte a solicitat ajutorul echipelor Salvamont. Salvatorii nu pot ajunge la victimă din cauza unui versant prăbuşit. Nici elicopterul medical nu a reuşit să ajungă la victima aflată pe un traseu montan.

564 afișări
Imaginea articolului Bărbat accidentat pe munte. Salvamontiştii nu pot ajunge la victimă din cauza unui versant prăbuşit

Bărbat accidentat pe munte. Salvamontiştii nu pot ajunge la victimă din cauza unui versant prăbuşit

Salvamont Argeş intervine duminică în Munţîi Făgăraş, în zona Vârfului Moldoveanu, pentru evacuarea unui bărbat care a alunecat de pe potecă.

Elicopterul SMURD nu pot efectua misiunea din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Aparatul de zbor a încercat să folosească un traseu ocolitor, prin valea Oltului, dar a fost nevoit să se întoarcă la bază.

Echipele Salvamont cu maşini nu pot înainta pe munte deoarece în zonă s-a prăbuşit un versant. Primăria Nucşoară a trimis un buldoexcavator care va elibera drumul.

La misiunea de salvare participă 20 de oameni cu şase maşini. La rănit va ajunge doar o echipă care îi va acorda primul ajutor şi îl va transporta până la maşini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici