Bărbat arestat preventiv, după ce ar fi obligat o tânără să se prostitueze şi să-i da bani pentru jocuri de noroc

Un bărbat obliga o tânără să se prostitueze în apartamente închiriate în regim hotelier din Bacău şi Tecuci şi să îi dea săptămânal suma de 1.000 de euro, bani pe care îi juca la jocuri de noroc. Individul a fost arestat preventiv.

857 afișări
Imaginea articolului Bărbat arestat preventiv, după ce ar fi obligat o tânără să se prostitueze şi să-i da bani pentru jocuri de noroc

Bărbat arestat prevenitv, după ce ar fi obligat o tânără să se prostitueze şi să-i da bani pentru jocuri de noroc

Potrivit unui comunicat transmis luni de DIICOT Serviciul Teritorial Bacău, bărbatul a fost reţinut şi apoi arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

Procurorii au informaţii că, în perioada decembrie 2018 – august 2019, bărbatul ar fi indus în eroare şi constrâns o tânără pe care a recrutat-o, transportat-o şi adăpostit-o în diferite apartamente, închiriate în regim hotelier, din Bacău şi Tecuci, precum şi în alte locaţii, pentru a o obliga să se prostitueze.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a constatat faptul că, inculpatul îi stabilea victimei programul de lucru, obţinând din exploatarea acesteia aproximativ 1.000 euro/săptămână. În situaţia în care aceasta dorea să iasă de sub autoritatea inculpatului, era constrânsă prin acte de violenţă să-şi continue activitatea. Sumele de bani obţinute din exploatarea sexuală a persoanei vătămate erau folosite de către inculpat la jocuri de noroc sau alte activităţi. aproximativ 16.000 de euro”, arată procurorii DIICOT.

În timpul percheziţiei la domiciliul individului, a fost găsită şi victima.

Tribunalul Bacău a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Taguri:
prostituţie,
joc,
noroc

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici