Bărbat atacat de urs în judeţul Vrancea. Victima a ajuns la spital, animalul a fost găsit mort

  • Un bărbat a fost atacat de un urs într-o localitate din judeţul Vrancea.
  • Victima a ajuns la spital. Un urs a fost găsit mort în apropierea locului în care a avut loc incidentul.
1227 afișări
Imaginea articolului Bărbat atacat de urs în judeţul Vrancea. Victima a ajuns la spital, animalul a fost găsit mort

Bărbat atacat de urs în judeţul Vrancea. Victima a ajuns la spital, animalul a fost găsit mort

Poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat din satul Rotileşti, comuna Câmpuri, are pe corp urme ale unui posibil atac din partea unui animal sălbatic.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind preluată de ambulanţă.

La faţa locului intervin şi poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

Din primele cercetări, există indicii conform căruia bărbatul de 31 de ani ar fi fost atacat de un animal sălbatic, cel mai probabil un urs.

Totodată, un urs a fost găsit decedat în apropierea unei gospodării.

În momentul de faţă, poliţiştii efectuează cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici