Bărbat care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, imobilizat în Bucureşti după un foc de avertisment

Un bărbat de 30 de ani, aflat la volan, care nu a oprit la semnalele poliţiştilor în localitatea Jilava şi a fost urmărit până în Bucureşti a fost imobilizat de poliţişti după ce aceştia au tras un foc de avertisment. Bărbatul a fost reţinut şi apoi plasat sub control judiciar.

164 afișări
Imaginea articolului Bărbat care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, imobilizat în Bucureşti după un foc de avertisment

Potrivit IPJ Ilfov, în noaptea de marţi spre miercuri, poliţiştii oraşului Măgurele au făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care fusese înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteza de 85 de km/h, în localitatea Jilava.

Întrucât persoana care conducea maşina nu a oprit, poliţiştii au pornit în urmărirea autovehiculului, care şi-a continuat deplasarea până în Bucureşti, pe Soseaua Giurgiului, unde a oprit în dreptul unui imobil.

Din maşină a coborât un bărbat, care a fugit, încercând să scape de urmărire.

„Poliţiştii l-au somat legal şi au folosit armamentul din dotare, executând un singur foc de avertisment, în plan vertical, context în care, au reuşit prinderea şi imobilizarea persoanei respective. La solicitarea organelor de poliţie, bărbatul de 30 de ani, a refuzat testarea cu aparatele din dotare, în vederea stabilirii prezenţei în organism a alcoolului ori a substanţelor psihoactive, şi a fost condus la un spital din Bucureşti, unde i-au fost recoltate probe biologice”, transmite IPJ Ilfov.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce autovehicule anulat.

În cauză, a fost deschis dosar de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar miercuri procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici