Bărbat căutat de poliţişti după ce şi-a pierdut banii în supermarket

Poliţia Gorj caută un bărbat care a pierdut 100 de euro şi 200 de lei într-un magazin din Rovinari. Reprezentanţii supermarket-ului au pus la dispoziţie imaginile surprinse de camerele de supraveghere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1058 afișări
Imaginea articolului Bărbat căutat de poliţişti după ce şi-a pierdut banii în supermarket

Bărbat căutat de poliţiştii după ce şi-a pierdut banii în supermarket

Un angajat al magazinului din Rovinari a ridicat banii şi a anunţat Poliţia.

Întrucât până în prezent nu s-a reuşit identificarea bărbatului, reprezentanţii IPJ Gorj fac apel la persoana care a pierdut banii sau la orice altă persoană care ar putea oferi informaţii să meargă la sediul Poliţiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, luni la prânz un bărbat, în timp ce era la cumpărături într-un magazin din zona pieţei din Rovinari, a pierdut din buzunar 200 lei şi 100 euro.

Banii au fost aduşi la Poliţia Oraşului Rovinari de către reprezentanţii magazinului.

„Bărbatul în cauză este rugat sa se deplaseze la sediul Poliţiei Oraşului Rovinari pentru a-şi recupera suma de bani", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici