Bărbat cu alcoolemie peste 1 mg/l a furat o maşină ca să-i dea o lecţie proprietarei care blocase o ieşire

Un bărbat din Galaţi cu o alcoolemie de 1,06 mg/l a furat o maşină parcată şi le-a spus poliţiştilor că a vrut să-i dea proprietarului o lecţie. Acesta lăsase portierele deschise şi cheile în contact.

344 afișări
Imaginea articolului Bărbat cu alcoolemie peste 1 mg/l a furat o maşină ca să-i dea o lecţie proprietarei care blocase o ieşire

Galaţi: Bărbat cu alcoolemie peste 1 mg/l a furat o maşină. A vrut să-i dea o lecţie proprietarului

O femeie din comuna gălăţeană Smârdan a sunat la Poliţie şi a anunţat că i-a dispărut autovehiculul parcat pe o stradă.

Poliţiştii l-au prins pe un bărbat de 61 de ani care plecase cu maşina femeii.

Acesta le-a spus agenţilor că a vrut să-i dea o lecţie femeii care îşi lăsase cheile în contact şi portierele deschise, după ce a blocat poarta unei locuinţe.

Bărbatul a fost testat şi avea o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta s-a ales cu dosar penal pentru furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici