Bărbat din Alba bănuit că l-a omorât pe fostul primar PSD din Lunca Mureşului, reţinut

Un bărbat din judeţul Alba bănuit că l-a omorât, în urmă cu două săptămâni, pe fostul primar PSD din Lunca Mureşului, aplicându-i mai multe lovituri de cuţit, a fost reţinut, duminică seara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

400 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Alba bănuit că l-a omorât pe fostul primar PSD din Lunca Mureşului, reţinut

Bărbat din Alba bănuit că l-a omorât pe fostul primar PSD din Lunca Mureşului, reţinut (Imagine: Mediafax Foto)

Duminică, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba (IPJ), sub coordonarea procurorilor, au identificat un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Lunca Mureşului, bănuit de comiterea infracţiunii de omor, în data de 27 noiembrie.

”Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba care a luat, faţă de acesta, măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă”, arată, duminică, într-un comunicat de presă, IPJ Alba.

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că bărbatul reţinut este cel care l-ar fi omorât pe fostul primar PSD din Lunca Mureşului.

Fostul primar al comunei Lunca Mureşului, Ioan Rusu, a fost descoperit mort, lângă maşina personală. Trupul neînsufleţit al bărbatului ar fi fost găsit în jurul orei 4.00 dimineaţa, în apropierea dispensarului, pe o stradă cu ieşire într-un câmp, la marginea localităţii.

Potrivit unor surse neoficiale, Ioan Rusu ar fi plecat de acasă pentru a-i duce unei cunoştinţe o sumă de bani, dar nu a mai apucat să se vadă cu persoana respectivă.

Soţia fostului edil a fost cea care a anunţat Poliţia, iar apoi bărbatul a fost găsit de către poliţişti fără suflare lângă maşina sa. Acesta ar fi fost ucis cu opt lovituri de cuţit, iar Poliţia ar fi găsit asupra lui suma de 1.000 de lei.

Ioan Rusu a fost primar al comunei Lunca Mureşului în perioada 2012 - 2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici