Bărbat din Hunedoara reţinut, după ce a violat o fetiţă de 11 ani şi a ameninţat-o

  • Un bărbat de 45 de ani din Petroşani, judeţul Hunedoara, a fost reţinut, în noaptea de miercuri spre joi
  • Bărbatul e bănuit că a violat o fetiţă de 11 ani, aceasta fiind vecina lui
  • El ar fi ameninţat-o pe fată că, dacă va spune cuiva, va arăta imagini compromiţătoare cu ea
2634 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Hunedoara reţinut, după ce a violat o fetiţă de 11 ani şi a ameninţat-o

Bărbat din Hunedoara reţinut, după ce a violat o fetiţă de 11 ani

Potrivit reprezentaţilor IPJ Hunedoara, mama fetei a cerut ajutorul poliţiştilor, anunţând, miercuri seara, că fiica sa de 11 ani a fost violată şi şantajată de vecinul ei în vârstă de 45 de ani.

Anchetatorii verifică de ce femeia i-ar fi permis fetei să doarmă, uneori, în casa acestuia.

„O femeie de 34 de ani a reclamat că fiica sa, în vârstă de 11 ani, a fost violată de un bărbat de 45 de ani. Aceasta a declarat că, începând cu luna decembrie 2019, fiica sa de 11 ani s-a deplasat la locuinţa bărbatului de 45 de ani, din Petroşani, unde a rămas să doarmă, uneori cu acordul mamei. Ulterior, femeia a aflat că bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Fata a fost audiată la Poliţie, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore.

El va fi prezentat magistraţilor cu acuzaţia de viol si şantaj.

Bărbatul reţinut este acuzat că avea înregistrări cu fata şi o şantaja că le va face publice, daca va spune familiei că a întreţinut relaţii sexuale cu el.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici