Bărbat împuşcat după ce a atacat cu o bâtă o patrulă de poliţişti chemată să aplaneze un conflict

Poliţiştii din oraşul Sângeorz-Băi, judeţul Bistriţa-Năsăud, au împuşcat vineri seara un bărbat care i-a atacat în timp ce aceştia încercau să aplaneze un conflict, agresorul lovindu-l pe unul dintre poliţişti cu o bâtă în cap, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4783 afișări
Imaginea articolului Bărbat împuşcat după ce a atacat cu o bâtă o patrulă de poliţişti chemată să aplaneze un conflict

Bărbat împuşcat după ce a atacat cu o bâtă o patrulă de poliţişti

Ambii au ajuns la spitalul de Urgenţă din Bistriţa.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, un bărbat a fost rănit vineri seara, după ce a atacat o patrulă de poliţişti care se afla în misiune pentru aplanarea unui scandal.

“Patrula de poliţie din oraşul Sângeorz-Bai a fost dirijată să aplaneze un scandal. În momentul în care au încercat să-l conducă la unitatea de poliţie pe agresor, acesta i-a lovit pe cei doi poliţişti cu o bâtă în zona capului, în sprijinul lui venind şi un prieten. Urmare a somaţiilor legale, unul dintre agresori a fost rănit în zona abdominală, fiind transportat la o unitate medicală. De asemenea, unul dintre poliţişti a fost şi el transportat la spital, prezentând leziuni în zona capului” a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

În acest caz au fost sesizaţi şi procurorii Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud care au început o anchetă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici