Bărbat împuşcat în picior de un poliţist, după ce a înjunghiat o femeie în plină stradă. VIDEO

Un bărbat a fost împuşcat, luni, în picior de un poliţist, care a intervenit după ce acesta a atacat şi înjunghiat o femeie în Tecuci, judeţul Galaţi. Atât femeia, cât şi atacatorul au fost transportaţi la spital.

4424 afișări
Imaginea articolului Bărbat împuşcat în picior de un poliţist, după ce a înjunghiat o femeie în plină stradă. VIDEO

Bărbat împuşcat în picior de un poliţist, după ce a înjunghiat o femeie în plină stradă. VIDEO

Poliţiştii din Tecuci au fost sesizaţi luni despre faptul că o femeie a fost atacată şi înjunghiată de un bărbat pe o stradă din oraş.

Un echipaj de poliţie care a ajuns la faţa locului l-a văzut pe agresor, acesta a vrut să fugă şi a fost somat să se oprească. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poliţiştii au tras cu arma şi l-au rănit pe bărbat în picior.

 

La faţa locului au ajuns două Ambulanţe, care au preluat atât bărbatul, cât şi femeia, şi i-au transportat la spital.

Cercetările în acest caz continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici