Bărbat la spital, după ce a fost împuşcat de un prieten cu care era la vânătoare

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din localitatea vasluiană Deleni, a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce a fost împuşcat de un prieten cu care era la o partidă de vânătoare, suferind răni la faţă, gât şi ochiul stâng.

20 afișări
Imaginea articolului Bărbat la spital, după ce a fost împuşcat de un prieten cu care era la vânătoare

Bărbat la spital, după ce a fost împuşcat de un prieten cu care era la vânătoare (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihai Bejenaru a nimerit, din greşeală, în bătaia puştii unui prieten cu care se afla la vânătoare în momentul în care Petru Obreja a tras un foc de armă după o prepeliţă.

De fapt, susţin anchetatorii, Bejenaru se afla în spatele celui care a tras în el, fiind împuşcat accidental cu alice la nivelul frunţii, gâtului şi ochiului stâng.

Unul din ceilalţi patru colegi cu care victima se afla la o vânătoare colectivă de păsări pe raza comunei Deleni au sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a trimite o ambulanţă în zonă.

Mihai Bejenaru a fost transportat şi internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, cu diagnosticul de "plăgi prin împuşcare", însă fără a-i fi pusă viaţa în pericol.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Toxice Vaslui i-au întocmit lui Petru Obreja, în vârstă de 63 de ani, dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici