Bărbat prins în flagrant când voia să vândă 15 kg de canabis. Ce sumă uriaşă încerca să obţină - FOTO, VIDEO

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost reţinut de DIICOT după ce a fost prins în flagrant când încerca să vândă 15 kilograme de canabis pentru suma de 16.000 de euro. În maşina lui, anchetatorii au găsit un pistol, 5 cartuşe şi 16.300 de euro.

1103 afișări
Imaginea articolului Bărbat prins în flagrant când voia să vândă 15 kg de canabis. Ce sumă uriaşă încerca să obţină - FOTO, VIDEO

Bărbat prins în flagrant când voia să vândă 15 kg de canabis. Ce sumă uriaşă încerca să obţină - FOTO

Procurorii DIICOT Structura Centrală au reţinut un bărbat în vârstă de 39 de ani pentru trafic de droguri de risc.

„În cauză, s-a reţinut faptul că inculpatul S.I.D., cunoscut cu antecedente penale pentru infracţiuni de trafic de stupefiante pe teritoriul Franţei, în mod repetat şi în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale, a procurat din Spania şi a introdus pe teritoriul României, prin intermediul unor firme de curierat, cantităţi importante de droguri de risc (cannabis), în vederea comercializării acestora către diferite persoane”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Cercetările anchetatorilor au indicat faptul că bărbatul urmează să vândă o parte din drogurile de risc, drept pentru care procurorii, împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog, au organizat un flagrant.

„În acest sens, la data de 21.11.2019, inculpatul S.I.D. a fost prins în flagrant în timp ce încerca să comercializeze cantitatea de aproximativ 5 kg de cannabis, contra sumei de 16.000 euro.
În autoturismul inculpatului a fost descoperit un pistol tip revolver cu glonţ letal, fără serie, deţinut illegal, cu 5 cartuşe aferente, introduse în pistol, suma de 16.300 de euro şi 595 de lei susceptibilă a proveni din traficul de droguri”, mai precizează anchetatorii.

În cauză a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra unue maşini, în valoare de 50.000 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Taguri:
canabis,
diicot,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici