Video Bărbat rănit cu focuri de armă în zona Iancului, din Capitală (VIDEO)

Un bărbat a fost rănit, miercuri seara, după ce asupra sa au fost trase focuri de armă, dintr-o maşină, incidentul având loc în zona Pieţei Iancului, din Capitală.

1 afișare

Ofiţerul de serviciu de la Poliţia Capitalei a declarat că a fost primită o sesizare la ora 20.40, în legătură cu acest incident.

Sursa citată a relatat că este vorba despre un bucureştean de 23 de ani, care, în urma unei altercaţii verbale cu un şofer, pe trecerea de pietoni, a fost împuşcat de acesta, cu un pistol cu bile de cauciuc, în pulpa stângă. Şoferul se afla într-o maşină BMW de culoare închisă, cu număr de Italia.

Victima a fost transportată la Spitalul Sfântul Pantelimon, iar la ora transmiterii ştirii investigaţiile medicale sunt în curs de desfăşurare.

Totodată, mai mulţi martori ai incidentului sunt audiaţi de poliţişti, iar autorul agresiunii este căutat pentru încălcarea legislaţiei privind regimul armelor şi muniţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici