Bărbat suspectat că a incendiat maşina prietenului fostei sale iubite

Poliţiştii din Dolj au început, marţi, o anchetă după ce o maşină parcată în faţa unei case din comuna Tălpaş a fost incendiată, în timpul nopţii. Proprietarul îşi vizitase iubita, iar principalul suspect de incendiere este fostul prieten al fetei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1131 afișări
Imaginea articolului Bărbat suspectat că a incendiat maşina prietenului fostei sale iubite

ARHIVA

Maşină parcată în localitatea Tălpaş a fost incendiată, în miez de noapte, iar primele indicii arată că este vorba de o răzbunare. Potrivit pompierilor, focul a fost pus intenţionat.

”Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi de un tânăr de 28 de ani, din Melinesti, cu privire la faptul că autoturismul său, ce se afla parcat în dreptul unei locuinţe din Tălpaş, a fost incendiat de persoane necunoscute. În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Din primele date, se pare că ar fi vorba de fostul iubit al actualei partenere a persoanei vătămate”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, incendiul a fost anunţat la 112, în noaptea de luni spre marţi,la ora 03.17. La faţa locului au fost trimişi în câteva minute pompierii, cu o autospecială.

”Secţia de Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. În urma incendiului au ars material combustibile din interiorul autoturismului, instalaţia electrică şi plafonul panoramic. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Tania Vîlceanu, purtătorul de cuvântul al ISU Dolj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici