Bărbat suspectat că a spart sediul Poliţiei Cornu, prins

Un bărbat care este suspectat că a spart sediul Poliţiei Cornu, din Prahova, de unde ar fi furat componente IT şi corpuri delicte, a fost prins de poliţişti, acesta fiind cercetat de poliţişti şi într-un dosar de înşelăciune, transmite corespondentul MEDIAFAX.

325 afișări
Imaginea articolului Bărbat suspectat că a spart sediul Poliţiei Cornu, prins

Bărbat suspectat că a spart sediul Poliţiei Cornu, prins

Surse apropiate anchetei au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul suspectat că a spart sediul Poliţiei din Cornu are 32 de ani şi este localnic.

Acesta ar fi intrat prin efracţie în sediul Poliţiei din Cornu, în noaptea de luni spre marţi, de unde a furat mai multe componente IT care erau sub sechestru fiind corpuri delicte într-un dosar penal.

Sursele citate au precizat că bărbatul este cercetat într-un dosar de înşelăciune după ce ar fi vândut bilete false la Neversea şi Untold.

Bărbatul urmează să fie audiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici