Bărbat zidit într-o construcţie dezafectată - VIDEO

Un om al străzii a fost zidit, marţi seară, alături de opt câini, de către o echipă de muncitori care au turnat o placă de beton peste un grup sanitar dezafectat, fără să ştie de existenţa bărbatului care îşi amenajase acolo un adăpost.

35 afișări
Imaginea articolului Bărbat zidit într-o construcţie dezafectată - VIDEO

Bărbat zidit într-o construcţie dezafectată

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, o echipă de muncitori a turnat, marţi, o placă de beton pentru a astupa intrarea într-un grup sanitar dezafectat, aflat pe strada Traian, în zona peninsulară a Constanţei, fără a verifica dacă în interior se află cineva.

Ulterior, după plecarea muncitorilor, un taximetrist a auzit zgomote din zona respectivă şi a alertat autorităţile prin Serviciul 112.

Video stirileprotv.ro

La faţa locului a ajuns un echipaj de intervenţie de la Detaşamentul Oraş, iar după aproximativ o jumătate de oră, timp în care au săpat în cimentul care nu apucase să se întărească, pompierii militari au reuşit să-l scoată pe bărbatul blocat în interior, alătui de opt câini.

Bărbatul, Gheorghe Aniţă, de 41 de ani, nu era rănit, dar a fost transportat la spital, unde a fost ţinut timp de câteva ore sub supraveghere medicală.

Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă pentru a stabili cine se face cineva vinovat de producerea incidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici